Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Επιτέλους ξεσκαρτάρισμα στον Ολυμπιακό...

Τελικά, η σφαλιάρα με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό έκανε καλό στην ομάδα του Ολυμπιακού αφού άνοιξε η πόρτα της εξόδου και αρκετοί μισθοφόροι βρήκαν τον δρόμο τους...


Η αλήθεια είναι πως είχα απογοητευτεί με την περσινή χρονιά ορισμένων παικτών αφού πίστευα πως θα μείνουν αμανάτι στην ομάδα. Ο Μαζουακού σερνόταν σε όλη τη χρονιά, ο Κασάμι το ίδιο, ο Πάρντο κινήθηκε στη μετριότητα εκτός από κάποιες εκλάμψεις, ο Ντα Κόστα ήταν μέτριος και ο Ντουρμάζ μόνιμα μεταίωρος. 

Ο Ολυμπιακός των τελευταίων χρόνων είναι σαν τον τύπο που πέφτει από την Ακρόπολη, στέκεται όρθιος και εκεί που ευχαριστεί για την τύχη του, βρίσκει και ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα. Από το πουθενά βρέθηκε η Γουέστ Χαμ και απάλλαξε την ομάδα από έναν παίκτη με μεγάλο ταλέντο αλλά με καμία διάθεση για μπάλα. Κάτι ανάλογο και με τον Ντουρμάζ και με τον Κασάμι. Όλοι τους καλοί παίκτες και όλοι τους απρόθυμοι να δείξουν την αξία τους στα ελληνικά γήπεδα. Μισθοφόροι χωρίς τον σωστό επαγγελματισμό. 

Κανείς ξένος δεν ξετρελενέται με την ιδέα του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά αν είναι επαγγελματίες οφείλουν να παίζουν το ίδιο είτε με την Μπάγερν στο Φάληρο, είτε με τον Πλατανιά στα Περιβόλια. 

Υπάρχουν και περιπτώσεις φιλότιμων παικτών σαν τον Σεμπά που παίζουν πάντα στο 7. Ούτε στο δέκα, ούτε στο 3. Υπάρχουν άλλοι σαν τον Ομάρ που είναι σταθερά καλός ή σαν τον Καμπιάσο που και χωρίς να παίζει, καλός φαίνεται στην Ελλάδα. 

Το φετινό ρόστερ άλλαξε προς το καλύτερο και ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως κάνει καλό στον Ολυμπιακό. Ο Μαρίν είναι κανονικό εξτρέμ, ο Ταρίκ το ίδιο και αν αυτοί μαζί με τον Φορτούνη βρίσκουν τον Καρντόσο, τότε θα δούμε πολλά γκολ επιτέλους. Γιατί καλός και άγιος ο Ιντέγιε αλλά το εύκολο γκολ δεν το έχει. 

Υ.Γ Με δέκα εκατομμύρια που έδιναν για τον Μιλιβόγιεβιτς, έγω θα τον πήγαινα προσωπικά στο αεροδρόμιο με κορδέλα. 

1 σχόλιο: