Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Πρόεδρε βάλε ένα φρένο...

Το ότι περάσαμε την ΑΕΚ της Φούτμπολ Λιγκ με το ζόρι δεν μου λέει τίποτα... Ο κόσμος του Ολυμπιακού έμαθε αλλιώς και η ομάδα πρέπει να συνέλθει το συντομότερο...


Ο Πρόεδρος έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι όπως λέει ο λαός και αυτός πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της ομάδας. Φρένο λοιπόν στους τόσους πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές που δεν μας αλλάζουν επίπεδο. Καλός λοιπόν ο Ντοσεβί αλλά αν δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά στα άκρα τότε να παίξει ένας Έλληνας.

Στον πάγκο ο Διαμαντάκος για να παίζει ο Χάρα. Μπορεί ο άνθρωπος να ξέρει κιλά μπάλα αλλά μέχρι τώρα δεν έχει δείξει το παραμικρό. Και το γκολ που βάζει χτες πάλι δεν μου λέει κάτι αφού δεν είναι τελείωμα σέντερ φορ το σπρώξιμο της μπάλας με το στήθος.

Φρένο σε αυτή την άρρωστη νοοτροπία μπορεί να βάλει μόνο ο πρόεδρος. Ο Μαζουάκου της Γιουβέντους και της μισής Ιταλίας χτες ήταν πιο κακός από κάθε άλλη φορά. Σε συνέχεια βέβαια της τραγικής του κατάστασης όλον τον τελευταίο καιρό. Με τέτοιες εμφανίσεις μεταγραφή δεν παίρνει και καλό θα είναι να το καταλάβει και ο ίδιος.

Λάθος νοοτροπία έχουν όλοι. Χτες, οι παίκτες του Δέλλα έτρεχαν σαν να μην υπάρχει αύριο. Από την άλλη οι παίκτες του Περέιρα βολεύονταν και με την ισοπαλία λες και προκρίνονταν με το 0-0. Σε αυτό όμως φταίει ο Πορτογάλος, ο Ισά, ο Καρεμπέ και όποιος περνάει από του Ρέντη και λέει έστω μια καλημέρα.

Όποιος έβλεπε τους παίκτες έπρεπε να τους αναλύει τι πάει να πει ΑΕΚ. Εφιάλτης να τους γίνει. Να κοιμάται ο Ντουρμάζ και να βλέπει στον ύπνο του τον Μπακάκη. Ο Ντοσεβί τον Σοϊλέδη και ο Μποτία τον Αραβίδη. Δεν είναι Καφού ο Μπακάκης, ούτε Ρομπέρτο Κάρλος ο Σοϊλέδης. Είχαν όμως αέρα τέτοιων παικτών, την ώρα που οι ερυθρόλευκοι σε ακόμη ένα ντέρμπι πήγαιναν ψυχολογικά ανέτοιμοι.

Λάθος και ο Περέιρα. Ναι μεν διάβασε άψογα το ματς μόλις βγήκε ο Μαντάλος, γεμίζοντας το κέντρο και κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο αλλά όταν είσαι προπονητής του Ολυμπιακού πρέπει να έχεις όλο το πακέτο. Πανηγυρίζεις με τους παίκτες σου και δεν προκαλείς την μάζα. Δεν ασχολείσαι ρε παιδί μου, Ολυμπιακός είσαι. Τι να σου πει δηλαδή η "λάβα" του ΟΑΚΑ; Αν γεμίσει το Καραϊσκάκη θέλει τρία ΟΑΚΑ για να το φτάσουν.

Και το κακό είναι πως τσιμπάει στην όλη ατμόσφαιρα. Τσίμπησε με τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο των 15.000 νοματαίων, το ίδιο και στην Τούμπα, το ίδιο και χτες. Είπαμε πως είσαι Ολυμπιακός και αυτό σημαίνει πως δε τσιμπάς από τέτοιες "καυτές" ατμόσφαιρες...

Με λίγα λόγια το καλοκαίρι η ομάδα θέλει γκρέμισμα. Χτίσιμο σε νέα θεμέλια, με νέους Έλληνες εξελίξιμους παίκτες που και λεφτά θα φέρουν στα ταμεία και θα παίζουν με περισσότερη ψυχή.

2 σχόλια:

  1. Συμφωνω απολυτα, αυτη την ομαδα εχουμε με αυτους παιζουμε ομως και δυστυχως αυτο το σκηνικο δεν μπορει να αλλαξει φετος.

    Ο Βαγγελας εχει κανει πολλα λαθη και πρεπει να το παραδεχτει... δεν φτανουν οι μοναδες αμα δε μπορεις να το κανεις συνολο.

    Οσο για το μπραφ σε οακα και λεωφορο το εγραψα και εγω, φτιαγμενοι ηταν για να γινει και ο Ντοσεβι να το εβαζε παλι θα γινοντουσαν ιστοριες. Δεν εχει να κανει με τους πανηγυρισμους.

    Τετοια ματς παντως μονο ο Τακαρος ηξερε να πανηγυριζει! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με μισθοφόρους φίλε Μανόλο δεν πάμε πουθενά δυστυχώς...Θέλουμε γκρέμισμα από τα θεμέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή